Waarom kiezen voor ons?

image

Waarom kiezen voor ons?

Horeca Langens is dé diepvriesspecialist en totaalgrossier voor talloze horecaprofessionals in Limburg, de Kempen en Vlaams-Brabant. Alle producten uit ons zeer brede assortiment leveren we u waar en wanneer u maar wil. Want met meer dan 25 jaar ervaring in uw branche zijn we niet te kloppen in service, kwaliteit en flexibiliteit.

 

Horeca Langens bedient talloze hotels, restaurants, brasseries, tavernes, broodjeszaken, frituren, cateraars, traiteurs en evenementen. Groot of klein, elke klant heeft bij ons recht op dezelfde onberispelijke kwaliteit.

 

 

Onze ervaren inkopers hebben een neus voor de beste merken en producten. We spelen in op trends en innovaties met een assortiment topmerken en eigen merken.

 

Horeca Langens plooit zich flexibel naar al uw behoeften. Vandaag besteld, morgen geleverd. Want met 14 vrachtwagens in een relatief beperkte regio hebben we een uitstekende dekking.

 

Horeca Langens is uw solide partner. Met tientallen jaren ervaring en vele tevreden klanten in uw regio. Bovendien maken we deel uit van de sterke groep Bidcorp. Zo kunnen we uiterst competitief blijven en alle expertise van de hele groep met u delen.